E-Bike verhuur voor gasten van de Eifelhoeve:

De Eifelhoeve heeft voor onze gasten gloednieuwe e-bikes te huur. De sterke Bosch motor helpt u met het bedwingen van de grootste heuvels!  DE verhuurcondities bespreken wij graag persoonlijk met u !

Speciaal voor de E- biker die ons op eigen kracht (met een klein beetje hulp)heeft weten te vinden:

(maar als u met een ander vervoermiddel hier komt mag u natuurlijk ook voor deze optie kiezen.)

 

Wij bieden de sportieveling, die met behulp van een E-Bike Herresbach heeft weten te bereiken een speciaal arrangementje aan: Een welkomstdrankje, waarna een tweepersoonskamer met douche om het sportieve zweet lekker af te spoelen, een eenvoudige maar smakelijke avondmaaltijd, een overnachting in de oorverdovende stilte van deze omgeving, die wordt afgesloten met een heerlijk ontbijtje waarbij eitjes van eigen leg naar keuze voor u worden bereidt. Ondertussen hebben wij uw fiets in een overdekte, afgesloten ruimte weer van de nodige energie voorzien om uw tocht door deze prachtige omgeving voort te kunnen zetten.

Stoneman:    https://www.stoneman-arduenna.com/nl/

Voor de hard core mountainbikers een begrip. Deze 300 km lange challenge komt nu ook officieel naar België en loopt dan door Herresbach, waar een stempelpunt zal zijn. In 2020 moet dit alles gerealiseerd zijn. Voor meer Stoneman info drukt u op de bovengeplaatste link! Wij zijn hier natuurlijk blij mee en hebben ons direkt bij het Bed+bike label aangesloten. Dit wil zeggen dat we aan fietsers wat speciale service bieden in de vorm van bijv. goede informatie mbt fietstochten, gereedschap ter plekke, een goede stalling en een wasdroger om natte kleding te drogen