Booking.com:

Cijfer: 10!

  • We hadden de eer de eerste B&B gasten te zijn. Na een fikse klim op onze tourfietsen wachtte ons een hartelijke ontvangst door Hugo en Chris, met een kop thee en verrukkelijk home made taart. Geen restaurant in het dorp dus Hugo stelde voor ons naar een restaurant in de buurt te brengen of een eenvoudig maal voor ons te koken. Dat laatste leek ons, met de nodige kilometers in de benen, een goed idee. Hugo is een geweldige kok die in een handomdraai een heerlijk maal op tafel tovert. Hoewel dat niet het uitgangspunt is van deze B&B hoop ik dat volgende gasten dit genoegen ook mogen smaken! Na een heerlijke nachtrust en een stevig ontbijt met regionale produkten namen wij afscheid van deze ondernemende heren. Fijne locatie!

9.2 2016-10-04 

BertFeys, (BE)

Supertoffe eigenaars, warme ontvangst, en direct een thuisgevoel, meer moest het niet zijn ; het spreekwoord klant is koning mag hier zeker toegepast worden. niets is hun teveel . Dikke pluim op hun hoed.

10.

 

We thoroughly enjoyed our stay at this B&B. The place was extremely well looked after, and well located for us, as we were travelling to Circuit Du Spa Francorchamps every morning - 30 mins drive. Breakfast was lovely and always filled us up. This is an extremely lovely place to stay.


Facebook zegt:                       4,5 sterren

op 24 juli 2016 schreef Carolien Berry:

Wat een fantastisch verblijf hebben wij gehad bij de Eifelhoeve! Na een stressvolle periode kwamen we aan bij de Eifelhoeve, waar wij zeer vriendelijk ontvangen werden door de 2 gastheren. In een oase van rust, gezelligheid en schoonheid werden wij in 4 dagen weer helemaal ZEN! Wij bezochten het prachtige stadje Monschau na een heftig hellend hardlooprondje! Wij hebben genoten van het zwembad, de gezellige gite, het lekkere koude soepje, de schattige kuikentjes, het lieve hondje, de prachtige omgeving en natuurlijk de lieve, gastvrijve, hulpbiedende gastheren! Kortom: De Eifelhoeve is TOP!!!
Familie Berry uit Leiden

Door Hugo Haring uit Den Haag op 22 juli 2016:

Genoten van n paar heerlijke dagen in de Ardennen bij de prachtig gelegen B&B van Hugo & Chris in Herresbach! . Gastvrijheid✔️ Gezelligheid✔️ Lekker eten✔️Lekker slapenZwembad✔️Rustige omgeving✔️ Aanrader✔️✔️‪#‎evenonthaasteninherresbach‬ 😎❤️

Dankzij u genieten gasten van een geweldige ervaring


Tijd om u in het zonnetje te zetten! Uw harde werk, toewijding en passie zijn bij de gasten ook opgevallen en dankzij hun beoordelingen heeft u nu de Guest Review Award 2016 verdiend.

Voor meer reviews kijk op onze Google pagina

( u googled 'de Eifelhoeve"  of via google maps en er verschijnt rechts in uw scherm een kader van Google en de Eifelhoeve met allerlei recensies)